++Follow | Dashboard

ye akram saya lepaskan awak..


hi assalamualaikum . saya tengah senyum awak semua nampak? ahaks okey. alhamdulillah saya dah reda sikit.saya dah tak menangis.saya dah okey. terima kasih Allah.saya dah puas tweet dekat twitter.saya dah puas lepaskan perasaan yang teramat sedih yang tak menusuk kekalbu ni .saya boleh lagi ketawa macam orang bodoh dan macam orang pandai.terima kasih irfan syah dan terima kasih nur syuhada sebab senyumkan saya malam ni.saya bahagia sangat dan terima kasih juga untu rey yang baru saya kenal tapi dah boleh buat saya gelak dengan lawak entah pape awak tu .

okey now saya undur diri.yeay undur diri untuk kebahagiaan awak mohammad akram bin maaf saya tak tahu.saya tahu awak benci saya sangat sangat sangat dan sangat sangat.saya IM awak,awak tak reply.at the last saya nampak awak dah in a relationship.yeah maybe real maybe fake.saya sedih.memang sedih tapi Allah bagi saya satu kelebihan iaitu senang melupakan lelaki yang saya sayang.look tak sampai sehari saya dah boleh hidup tanpa awak.saya tak tahu betapa besarnya kuasa Allah tu sampai saya ni memang senang gila lupakan lelaki.bukan awak saja tapi ex ex saya juga.wahh untungnya jadi saya hahaha . saya harap awak bahagia lepas ni.saya ingatkan saya boleh get relationship dengan awak tapi sebenarnya saya syok sendiri.ahakss tak apalah , tak ada jodoh lagipun awak bukan suka saya pun .

pada akhirnya saya lepaskan awak.lepaskan awak bersama sesiapa je lah yang awak rasa boleh bahagiakan awak.yes saya janji saya tukar desktop saya gambar orang lain.okey saya tukar ...tapi saya taknak delete number phone awak even kita tak pernah text.lepas ni kalau saya ada crush lain,saya harap awak tak cop saya ni perempuan murah ataupun perempuan sial ataupun perempuan bangang ataupun sewaktu dengannya.saya bukan putus asa untuk melupakan awak dengan mudah je tapi saya dah cuba, saya dah cuba pujuk awak balik tapi pada akhirnya saya lost.okey bukan sama ke maksudnya tu? haha wtv . saya tak nak bermusuh dengan awak tapi kalau awak nak bermusuh dengan saya itu hak awak.saya akan diam je .awak nak bash saya itu awak punya hak . okey hak awak .. saya mintak maaf kalau saya ada buat salah dengan awak selamani.. okey akram bye assalamualaikum ..
Arifffff
Shukry Halim
Nur Syuhada
Ainaa' Nazizan
Ieyla Reyls
Ery Edz Loy
Iffa Ziyanah
"